Loading…
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Rólunk írták

"Az Elefánt Kubban a  világon egyedülálló módon ötvöződik a minőségi blues zene és a hamisítatlan kisüsti pálinka. Családias légkör, jó hangulat, széles italválaszték jellemzi az Elefántot, melynek még saját, Belgiumban főzött söre is van, a nevét le sem merem írni... Baráti, üzleti összejövetelekre ideális, a házigazda bármikor képes meglepni vendégeit egy kis kóstolóval valami friss beszerzésű ínyencségből, legutóbb isteni csabai kolbászt tett elénk friss, finom kenyérrel. Gyorsan elfogyott, mint az idő is, amit az Elefántban terveztem eltölteni…"

Varga Gábor

 

"Őszinte véleményem az, hogy az Elefánt Klub nem csak békéscsabai szinten emelkedik ki egyfajta "gasztrokulturális" szempontból az átlagos szórakozóhelyek közül. Az elmúlt hét évben együtt muzsikáltam itt a hazai blues élet "krémjével", és nem kisebb nevek mint pl. Tátrai Tibor, Pély Barna, Török Ádám, vagy az amerikai Billy Gibson is utánozhatatlan atmoszféráról és kiemelkedő hangulatról beszéltek a koncertek után. Meggyőződésem, hogy ez a hely - ami  zenei szinten Magyarországon már legenda-, most továbbléphet a gasztronómia és a különböző családi vagy céges rendezvények irányába tett lépésekkel, amihez minden feltétellel-sőt annál sokkal többel  is rendelkeznek...."

Borsodi Laci

 

"Kis országunkban, az én szülővárosomban, Békéscsabán működik az egyik legjobb Blues Pub, az Elefánt. Így már nem csak a helyi termálfürdő, de az Elefánt látogatása is kötelező! Természetesen senki ne feledkezzen meg a legfinomabb csabai csípős kolbászról, amit egy-egy Elefántos blues koncerten is megkóstolhatunk..."

Pribojszki  Mátyás

 

"A MAGYAR BLUES FŐVÁROSA BÉKÉSCSABA
ÉS OTT ÁLL AZ ŐRTORONY:
AZ ELEFÁNT KLUB, HOL FOLYIK A SÖR, A BOR, ÉS A BLUES.
Mindenkinek ajánlom!"

Török Ádám

 

"Kedves békéscsabaiak és környékiek!
Az Elefánt Sörözőt szeretném a figyelmetekbe ajánlani. Az egyébként blues orientáltságú szórakozóhely vezetősége remek ötletként, most már rendszeresen beiktat a programjai közé magyar népzenei rendezvényeket is. A mulatni kívánó zeneszerető közönség koncerttel egybekötött táncházban oldódhat fel. Több ízben volt szerencsém itt muzsikálni és mondhatom kiválóan éreztük magunkat - hajnalig..."

Pribolyszki Ferenc

 

"Több osztálytalálkozót illetve érettségi találkozót is szerveztem az Elefánt Klubba, ahol nagyon szívélyesen fogadtak, időpontokat egyeztettünk, illetve készségesen meghallgatták az igényeinket és azokat maximálisan teljesítették. Aztán az Elefánt ajánlatát hallgattuk meg és érződött az empátia, a segítőkészség. Maga a vacsora: eleve egy welcome drink-el fogadtak, ami után egy nagyon finom kakas pörköltet fogyasztottunk el a volt diákjaimmal. A pultnál a kiszolgálás nagyon készséges volt, illetve az áraik is "barátságosak" ahogy a volt diákjaim megjegyezték. Maga a klub nagyon tetszik, hangulatos illetve nagyon jó a hátsó kerthelyiség is, ahova nagyobb társaságok félre tudnak húzódni és jól tudnak szórakozni, másokat nem zavarva."

Béládi Csaba

 

"Looking for a great night out in Bekescsaba? Look no farther than the Elefant Pub on Illeshazi ut just a short walk from Csaba Center. Elefant combines the ambience of your classic local with a steady diet of live funky blues, rock and roll and pop performances certain to start your feet tapping. Saturday nights feature karaoke, great beer on tap or in the bottle and an outstanding variety of Hungarian "palinkas" or fruit brandies. Tell Jani you read this online and he'll probably give you a free palinka sample just to whett your appetitte for more."

Joe Miano

 

"Az FC BODYFORM, valamint a Békés FC csapata nevében szeretnék az Elefánt Klub hangulatáról pár szót szólni!!
Mi többnyire a szombati mérkőzések után szoktunk betérni az Elefántba (azt hiszem, hogy nevezhetjük törzshelyünknek), mivel itt mindig jól érezzük magunkat! Udvarias a kiszolgálás,jó a hangulat mindig, szerintem az eltérő korosztály is megfér egymás mellett. Úgy gondolom, hogy Békéscsaba egyik legjobb szórakozó helye! Mindig érdemes ide eljönni, mert sok ismerőssel lehet megbeszélni az élet nagy dolgait! Úgyhogy a többiek nevében is csak jót tudok mondani, és mindenkinek ajánlom az Elefánt Sörözőt, ha jól akarja magát érezni!"

A Békés FC és az FC Bodyform játékosai

 

"Az Elefánt Söröző testesíti meg számomra az igényes szórakozás és kikapcsolódás lehetőségét Békéscsabán. Az egyetemistáktól kezdve, a sportolókon át, az idősebb generációig, itt mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt a sokrétű programok közül. Egyedülálló ötvözetet képeznek az innovatív megoldások, újítások, valamint a családias hangulaton alapuló vendégszeretet. Ha a Békéscsabai Röplabda Sportegyesülettel kellene párhuzamba állítani, akkor itt is az eddig elért eredményekre támaszkodva, de a folyamatos fejlődésre való elhivatottsággal kívánnak szórakoztatni. Mindkét esetben látható, hogy ez lehet a siker kulcsa.
Bátran ajánlom mindenkinek!
Találkozzunk a BRSE mérkőzésein és az Elefánt Klubban!"

Baran Ádám - elnök, Békéscsabai Röplabda Sportegyesület

 

"A 2012-es tavaszi tenisz szezon újdonsága volt a bajnoki rendszerben megszervezett páros majális...20  amatőr  nő\férfi\vegyes páros nevezett  a megyéből.
Első alkalomhoz mérten szerettem volna egy méltó, de egyben baráti, laza hangulatú eredményhirdető ceremóniát az esemény végén. Nagy örömömre szolgált, h ebben segítségemre volt az Elefántsöröző!  A rendezvény szerves része volt a férfi Roland  Garros döntő közös meg tekintése  is- amit egy kivetítőn nézhetett és szurkolhatott mindenki végig. A rendezvény szempontjából tökéletes - minden egy helyen - volt.
Összességében teljesült a szándékom: közösségi esemény, díszvacsora, és baráti hangulatú szurkolás- remek zárása volt a versenysorozatunknak!"

Hankó Bálint békéscsabai tenisz centrum üzemeltető

 

"Alulírott Farkas Tamás, néptánc- pedagógus, Örökös Aranysarkantyús táncos, a Népművészet Ifjú Mestere, a békéscsabai Tabán Táncegyüttes koreográfusa igazolom, hogy az Elefánt Sörözőben évek óta olyan, a népi kultúrával kapcsolatos tevékenység folyik, amely igen pozitív hatással van Békés- megye fiatalságára, a néptáncot, népzenét kedvelő közönségre.
A rendszeresen megrendezésre kerülő táncházak, népzenei koncertek alkalmával a Békés- megyében élő fiatalságnak közösségi együttlétet, közös táncolásra, éneklésre való lehetőséget biztosít a helyszín, Belanka János vezetésével.
Jómagam, mint aktív táncházas szakmai szempontból is ajánlom minden érdeklődő  figyelmébe az Elefánt Söröző kiemelkedő kulturális tevékenységét."

Farkas Tamás

Hírlevél

E-mail cím:


Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.