Loading…
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Az Elefánt története

Az Elefánt Klub egy családi vállalkozás, amely Békéscsaba egyik régi, sokak által jól ismert sörözője (Elefánt Söröző) volt. 2006-ban egy éles váltást követően átalakultunk azért, hogy az idősebbek – fiatalabbak közkedvelt szórakozóhelyévé válhassunk.

A belső terek kialakításában óriási szerepet vállalt Zarhorán Róbert - belsőépítész barátunk. A klub kényelmes bokszokkal, színvonalas környezettel, légkondicionáltan várja vendégeit, akik figyelmes kiszolgálás mellett, kellemes hangulatban szeretnének eltölteni néhány percet-órát. A vendégtér fókuszába SZÍNPAD került, ami jelzés a kitűzött célokra.

2013-ban egy különteremmel bővült a pub, melyben fő szerepet a magyar biliárd asztal játssza.

Fő célunk befolyásolni Békéscsaba kulturális életét, valamint egy magas színvonalat képviselő szórakoztató és rendezvény helyszínné – KLUBBÁ - válni.

2007 januárjától Borsodi Laci gitáros cimboránkkal összefogva szerveztük a blues csütörtököket – ennek a programsorozatnak köszönhetően az élőzene, a blues lett a húzó zenei ágazat. 2008-ban megalakult az ország legnépesebb, s talán legnépszerűbb blues klubja a CSABAI CSÍPŐS BLUES CLUB (Folyamatosan várjuk a céljainkkal szimpatizáló új belépő klubtagokat, mert ide érdemes tartozni).

Ezzel egy időben megjelent a színpadon a zene sokfélesége. Folklór, jazz, funky, rock... Számos sztárvendég tisztelte meg népes közönségünket a teljesség igénye nélkül: Benkő Zsolt, Török Ádám, Tátrai Tibor, Pribojszki Mátyás, Billy Gibson, Póka Egon, Gulyás Levente, Hevesi Imre, Little G Weevil, Tóth János Rudolf, Sonny, Édes Keserű, Békés Banda, Borsodi Blue és még sorolhatnánk…..

A blues club megalakulása óta kiemelt teret biztosítottunk a feltörekvő nemzedék számára is. Ezeket az eseményeket ’füstmentes blues - rock matinéként’ hirdettük.

2009-től  szombatonként szinte állandó jelenlétével tiszteli meg a színpadot a Karaván Karaoke  társulata, akik fergeteges hangulatot varázsolnak  a hozzánk látogató baráti társaságok, szülinapozó, névnapozó és céges bulik stb. résztvevői számára.

Az elmúlt években igyekeztünk folyamatosan fejlődni és megújulni, hogy minél jobb feltételeket biztosíthassunk számotokra. Arculatváltás, a vizuális elemek fejlesztése… Leültünk. Átgondoltuk, hogy mit is képvisel ma az Elefánt Békéscsabán. Természetesen megkérdeztük a Ti véleményeteket is. Érdekes eredmény született. A vélekedésekből és a saját tapasztalatainkból arra jutottunk, hogy az Elefánt több mint egy söröző. Mára nem hasonlít egy klasszikus kocsmára, nekünk nem vendégeink, hanem BARÁTAINK vannak, akik családias környezetben, egymást tisztelve kulturáltan szórakoznak. Ez az alapgondolat inspirált minket az arculatunk és a nevünk megújítására. (Elefánt KLUB)

Csak remélni tudjuk, hogy a kép, melyet a fent leírtak megpróbálnak lefesteni, arra ösztönzi a társasági életet, a kulturált szórakozást szeretők többségét, hogy ellátogasson hozzánk.

Hírlevél

E-mail cím:


Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.